Υπηρεσία 3D Secure

Οι ηλεκτρονικές σας συναλλαγές πραγματοποιούνται τώρα με ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, με την αναβαθμισμένη υπηρεσία VISA Secure & Mastercard Identity Check. Με τη νέα υπηρεσία μπορείτε να πραγματοποιείτε ηλεκτρονικές συναλλαγές με ισχυρή ταυτοποίηση πελάτη (SCA) και μεγαλύτερη προστασία από περιστατικά απάτης.

Πώς πραγματοποιείτε συναλλαγές με την υπηρεσία VISA Secure & Mastercard Identity Check;

Σιγουρευτείτε ότι έχετε μαζί το κινητό σας τηλέφωνο, προτού ξεκινήσετε την ηλεκτρονική σας συναλλαγή.

Πραγματοποιήστε την ηλεκτρονική σας συναλλαγή με την Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας κάρτα σας. Πριν από την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής σας συναλλαγής θα εμφανιστεί στην οθόνη σας ενημέρωση με τα εξής στοιχεία:

  • επωνυμία εμπόρου
  • ποσό συναλλαγής
  • ημερομηνία
  • αριθμός κάρτας (4 τελευταία ψηφία)

Ολοκληρώστε τη συναλλαγή σας με την εξακρίβωση της ταυτότητάς σας μέσω ισχυρής ταυτοποίησης, η οποία γίνεται με Κωδικό μιας Χρήσης (OTP-Οne Τime Password) που λαμβάνετε μέσω SMS στο κινητό που έχετε δηλώσει στην Συνεταιριστική Τράπεζας Θεσσαλίας.

Καταχωρίστε τον Κωδικό μιας Χρήσης (OTP) στο αντίστοιχο πεδίο της ειδοποίησης εντός συγκεκριμένου χρονικού ορίου.

Μετά την εξακρίβωση της ταυτότητάς σας με ισχυρή ταυτοποίηση, η πληρωμή σας προωθείται για έγκριση.

Σας θυμίζουμε:

Το ισχύον κινητό σας τηλέφωνο είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας μέσω της υπηρεσίας VISA Secure & Mastercard Identity Check.

H υπηρεσία ισχύει για κάρτες έκδοσης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας και υποστηρίζουν ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Σε περίπτωση που δεν έχετε δηλώσει ή επικαιροποιήσει το κινητό σας τηλέφωνο, καλέστε στο Κατάστημα εξυπηρέτησης της Τράπεζας για να ενημερωθείτε σχετικά, έτσι ώστε να κλείσετε ραντεβού για να προσκομίσετε τα απαραίτητα έγγραφα για την επικαιροποίηση των προσωπικών σας στοιχείων.

Όροι & προϋποθέσεις

 

Βοήθεια