Πλέον μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με ασφάλεια, ταχύτητα και αξιοπιστία με τη χρεωστική κάρτα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας.

  2106596444
Επικοινωνήστε σε περίπτωση απώλειας κάρτας

Τι είναι η Χρεωστική Κάρτα VISA 

Η Χρεωστική Κάρτα VISA  είναι η νέα χρεωστική κάρτα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, η οποία συνδέεται με τον καταθετικό σας λογαριασμό. Σας επιτρέπει δηλαδή να πραγματοποιείται συναλλαγές χωρίς τη χρήση μετρητών σε όλα τα εμπορικά καταστήματα τα οποία δέχονται χρεωστικές κάρτες Visa.

Γιατί να επιλέξετε την Χρεωστική Κάρτα VISA της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας

Η Χρεωστική Κάρτα VISA, σας εξασφαλίζει προστασία που παρέχουν οι «έξυπνες» κάρτες οι οποίες διαθέτουν την τεχνολογία “Chip & Pin”. Κατά τη χρήση της κάρτας είναι απαραίτητη η εισαγωγή του προσωπικού σας κωδικού PIN τόσο στις αγορές μέσω τερματικών POS όσο και στην ανάληψη μετρητών από ATM. Έτσι εξασφαλίζεται η επαλήθευση των στοιχείων σας ηλεκτρονικά χωρίς να απαιτείται η υπογραφή σας ή η προσκόμιση δελτίου ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου.

Με τη χρήση της χρεωστικής σας κάρτας, χτίζεται το αφορολόγητο σας ενώ ταυτόχρονα περιορίζετε σημαντικά τους κινδύνους που απορρέουν από την μεταφορά και χρήση μετρητών.

Με τη χρεωστική κάρτα Χρεωστική Κάρτα VISA της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας μπορείτε να πραγματοποιείτε αγορές από όλες τις επιχειρήσεις με το σήμα Visa σε  όλο τον κόσμο, καθώς και αναλήψεις μετρητών από τα ATM της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, του δικτύου ΑΤΜ των Συνεταιριστικών Τραπεζών και της Attica Bank και από ATM με το σήμα Visa όλων των τραπεζών, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Η Χρεωστική Κάρτα VISA της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας,  σας παρέχεται χωρίς ετήσια συνδρομή ενώ δεν επιβαρύνεται με χρεωστικούς τόκους.

 

Πως λειτουργεί η Χρεωστική Κάρτα VISA

Η Χρεωστική Κάρτα VISA, είναι συνδεδεμένη με τον καταθετικό λογαριασμό που τηρείτε στην Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας. Η σύνδεση αυτή σας εξασφαλίζει ότι το ποσό το οποίο έχετε διαθέσιμο στον λογαριασμό σας αποτελεί το όριο των συναλλαγών που μπορείτε να διενεργήσετε με την κάρτα σας. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε μόνοι σας να εξασφαλίζετε τον έλεγχο των εξόδων σας καθορίζοντας το όριο των συναλλαγών σας.

 

Δυνατότητες με τη Χρεωστική Κάρτα VISA

Επισκεφθείτε σήμερα τα καταστήματα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας για να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ την Χρεωστική Κάρτα VISA και επωφεληθείτε από τα προνόμια που προσφέρει.

Συνοπτικά μπορείτε μέσω του δικτύου ΑΤΜ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας:

Να κάνετε ανάληψη μετρητών από καταθετικό ή όψεως λογαριασμό.

Να κάνετε κατάθεση μετρητών στον λογαριασμό σας.

Να ζητήσετε και να εκτυπώσετε αντίγραφο κίνησης του λογαριασμού σας

Να δείτε το υπόλοιπο του καταθετικού ή όψεως λογαριασμού.

Να κάνετε μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμούς.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις συναλλαγές που πραγματοποιήσατε με την Χρεωστική Κάρτα VISA

 

Μέσω των ΑΤΜ του δικτύου των Καταστημάτων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας.

Μέσω των ΑΤΜ του δικτύου ΑΤΜ των Συνεταιριστικών Τραπεζών και της Attica Bank.

Μέσω της υπηρεσίας Web-Banking της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας.

Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης πελατών καρτών της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας  στο τηλέφωνο 210 6596444.