Γρήγορες διαδικασίες με χαμηλές χρεώσεις κοντά στο πραγματικό κόστος των συναλλαγών.

Εμβάσματα και μεταφορές χρημάτων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Μεταφορά χρημάτων εφάπαξ  ή μέσο πάγιας εντολής :

  • Σε άλλο λογαριασμό σας
  • Σε λογαριασμού τρίτων

Instant Payments: Έμβασμα με άμεση προτεραιότητα​

Η Τράπεζά μας, στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες , ξεκίνησε να προσφέρει τη νέα Υπηρεσία μεταφοράς κεφαλαίων σε πραγματικό χρόνο (Instant Payments). Με τη νέα υπηρεσία μέσα σε 10’’  μπορείτε να μεταφέρετε  χρήματα σε όλες τις Ελληνικές τράπεζες που συμμετέχουν στην υπηρεσία (Eurobank, ETE, Alpha Bank, Πειραιώς, Optima Bank, Attica Bank, Viva Bank, Παγκρήτια και Συνεταιριστική Ηπείρου) καθώς και σε τράπεζες που βρίσκονται εντός SEPA (Ενιαίου Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου).

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη από τα κάτωθι κανάλια :

  • από τα γκισέ των Καταστημάτων
  • από το e-banking, τικάρωντας το κουτάκι «Άμεση αποστολή».

Στην εν λόγω υπηρεσία  οι συναλλαγές γίνονται real time με ελεγχόμενα χαμηλό κόστος. Τα εισερχόμενα εμβάσματα μέσω της υπηρεσίας  Instant Payments δεν επιβαρύνονται με έξοδα.

Λήψη εμβασμάτων από το εξωτερικό:

Μπορείτε να δέχεστε χρήματα από το εξωτερικό στο  iban του λογαριασμού σας . Για να γίνει αυτό θα πρέπει να δώσετε στον αποστολέα του εμβάσματος εκτός από το iban και το BIC (Bank Identifier Code) της Τράπεζας μας, το οποίο είναι STTKGR22. Η επωνυμία της Τράπεζας (στα Αγγλικά) που θα εμφανίζεται είναι : Cooperative Bank of Thessaly Coop LL.